Festplanering

22 oktober 2019 patrick pettersson
Festplanering

Ni är i full gång med att planera en stor och spektakulär fest inkommande månad. Allting börjar så småningom att falla på plats och alla vet vad de ska göra inför festen och så vidare. Ingen festplanerare är med här inte, ni gör allting som behöver göras helt själva, uppdelat mellan er alla i gänget. Det ska bli en återträff fest för alla er som gick i högstadiet tillsammans. Ingen har planerat något sådant förut, men nu kände ni alla att det var dags för att göra någonting tillsammans och träffa alla från skolan igen.

 

Ibland behövs det ett proffs

Ni vill ju då ha någon som kan ta foton under hela kvällen men ingen av er vill ju göra detta, ni ska ju vara med på festligheterna. Ni bestämmer er istället för att ta in och ta hjälp av ett proffs, alltså en fotograf som kan ta riktigt snygga bilder av er alla under festen. Det kostar en del så klart, men det är det absolut värt! Festen ska hållas i en lokal på orten där ni gick i skolan, så ni måste kika runt efter en fotograf i borås som kan hjälpa er med detta

Olika typer av foton

En fotograf är en utmärkt person att hjälpa till med att ta bilder under olika evenemang och tillställningar som ni planerar. En fotograf kan man även hyra in för sitt bröllop till exempel, för vem vill ta egna bilder under en sådan kväll? Eller varför inte för att fota dina husdjur där hemma, som ni sedan kan hänga upp på väggen. 

Många fotografer åtar sig även uppdrag där det gäller olika slags skadefotografering. Alltså människor som råkat ut för olika typer av skador till följd av olyckor eller misshandel. Fotografen tar dessa bilder som ska finnas till hjälp vid eventuell polisanmälan och för försäkringsbolagets räkning.

Fler nyheter