Glad för en nyckelring

Vissa samlar på pennor med reklamtryck, eller kylskåpsmagneter. Den där lilla prylen kan bli som en liten trofé på skrivbordet eller väggen. Man kan bli glad för en nyckelring, eller en keps, eller en snygg tröja med ett fint företagstryck. Det är presentreklam det handlar om, profilprodukter eller profilkläder, och det ska helst vara en liten pryl som inte är så dyr men ändå har ett stort reklamvärde. Den ska gärna användas ofta, som en flasköppnare, en golfkeps eller en tändare. Varje gång den används läser man reklamen och påminns som företaget. Exempelvis en liten kylväska från glassbilen gör att man blir sugen på glass varje gång man ska ha en utflykt.

 

Profilkläder till personalen

När man beställer likadana kläder till personalen, blir det mer som en uniform. Profilkläder i Stockholm till exempel gör att företagets personal syns och utmärker sig för allmänheten. Då är det verkligen tal om företagsreklam. En robust jacka eller overall i företagets färg och med speciell logga blir också en påminnelse för folk på stan att köpa produkterna eller beställa en viss tjänst. Hantverkare från ett visst företag känns då igen på kläderna.

 

Badlakan till ett spa

Det finns många branscher där man kan behöva profilprodukter. Det är då inte bara tryckta motiv utan det kan också vara en broderad logga. Det är viktigt att profilprodukter håller en hög kvalitet, även om de är relativt billiga, för går de sönder direkt är det dålig reklam för företaget. Man kan få profilkläder som är lite mer påkostade, likväl som enkla T-shirts. Broderade badlakan till ett spa är en annan populär produkt. Genom att profilkläder och profilprodukter är märkta, är det inte heller något som lockar till stöld. En färgglad tröja med tryck är inte direkt anonym. Presentreklam och profilkläder är något som man får, antingen som personal eller som kund.