Ledskyltar uppmärksammas hela tiden

26 februari 2022 william eriksson

editorial

Det är många timmar i sträck som en reklamskylt lyser. Den drar ström, men den är också ett blickfång som gör att kostnaden är en bra investering. Med moderna ledskyltar som drar mycket mindre ström sänker du också din elräkning.

Ledljus alstrar inte heller så mycket värme, så du har ännu en fördel  när du använder moderna ledskyltar. Du kan välja mellan en hel rad olika typer av design på din ledskylt. Gå in på en bra hemsida så blir du inspirerad. Länktips: https://www.stahlsskyltar.se/

 

 

Långsiktigt lysande för dina affärer

Man kan skämtsamt säga att en reklamskylt ger lysande affärer, men det är ju sant. Alla som går förbi och ser skylten gång på gång kommer att minnas ditt varumärke. Färgen, logotypen och hela intrycket av skylten förknippas med ditt företagsnamn och det du säljer. 

Då kan du jämföra med pappersreklam och annonser, som bara i bästa fall blir hastigt genomlästa innan de hamnar i återvinningen. Självklart har annonser med extrapriser också sitt värde, men en skylt lyser varje dag, år efter år. Den investeringen är långsiktig och kräver inte ytterligare jobb när skylten väl är på plats. 

 

ledskyltar

 

Att välja den snyggaste skylten

Du har chansen till en riktig nystart när du designar ledskyltar. Har du precis tagit över en butik kanske du vill sätta din egen prägel på den. Kanske är verksamheten helt ny, och då kan du fundera ut hur logotypen ska se ut och vilken färg som ska vara kännetecken för din firma. 

På skyltfirmans hemsida ser du hur andra har gjort, och du kan välja något som passar stilen för ditt företag. En advokatbyrå eller revisionsfirma kan ha en mer sober skylt, och en leksaksaffär något mer färgglatt, men det är du som bestämmer. Du kan också välja att din skylt är riktigt uppseendeväckande och skiljer sig från mängden.

Fler nyheter