Skräddarsydda lösningar med Av-teknik

11 november 2019 Cecilia Olsson
Skräddarsydda lösningar med Av-teknik

Det finns så mycket man kan göra med hjälp av Av-teknik. En audiovisuell upplevelse kan påverka på så många olika sätt. Om någon ska ge dig information utan hjälpmedel kan det krävas ganska mycket av personen för att du ska kunna behålla fokus och intresse samt för att du ska förstå precis vad personen menar och vill förmedla. Om personen istället tar hjälp av Av-teknik så kan det blir lättare att ta in informationen och förstå budskapet. Installerar man Av-teknik i sitt mötes- eller konferensrum så kan man ta hjälp av bilder och ljud för att förmedla informationen. Man kan också ta det ett steg längre genom att till exempel göra så att man enkelt kan styra belysningen i lokalen. Genom att exempelvis ha skärmar, högtalare och mikrofoner installerade i mötesrummet så kan man enkelt ha effektiva möten med personer som befinner sig på helt andra platser.

Eftersom det finns många olika behov så finns det även många olika lösningar som man kan använda sig av. Företaget AV/IT jobbar med att se behov och hitta skräddarsydda lösningar för varje företag eller enskild individ. Förutom att installera användbar teknik i konferens- och mötesrum så har de även lösningar för hem och fritidsboende. Man kan installera teknik i hemmet som gör att man enkelt kan styra ljud, bild och ljus med hjälp av sin mobil, surfplatta eller en fjärrkontroll. 

AV/IT startade år 2004 och har sedan dess arbetat med att förmedla smarta lösningar inom Av-teknik till både företag och privatpersoner. De jobbar så lång det är möjligt med marknadens främsta och ledande märken för att kunna leverera stabila och säkra lösningar. De har utfört arbeten i många olika miljöer och har därför erfarenhet och kunskap till att anpassa efter lokalens utformning samt kundens behov. Det ger de bästa och mest hållbara lösningarna.

Fler nyheter