Ta hand om dig själv – Välj en riktig kontorsstol

Ta hand om dig själv - Välj en riktig kontorsstol

 

Ta hand om dig själv – Välj en riktig kontorsstol

Arbetar du i en kontorsmiljö? Tycker du att du sitter ganska dåligt i din gamla stol? En dålig kontorsstol innebär sämre ergonomi, vilket kan leda till stora problem med tiden. Det gäller att ta hand om sig själv, även på sin arbetsplats. Byt ut din gamla dåliga kontorsstol och unna dig en ordentlig kontorsstol från Herman Miller.

 

Herman Miller tror att en bättre arbetsmiljö inte bara är bra för dig som arbetar, men även för hela verksamheten. Därför arbetar de ständigt på att ta fram nya och förbättrade produkter, så att du och din arbetsplats kan komma längre.

Kontorsstolar av hög kvalitet

Herman Miller är ett välkänt märke när det kommer till just kontorsstolar. En anledning till att de blivit så populära är bland annat hur otroligt ergonomiska och bekväma de är. Herman Millers stolar formar sig nämligen efter din kropp, vilket gör att du sitter riktigt bekvämt.

Sitt och arbeta med gott samvete

Vill du göra något för miljön? Då ska du välja en Herman Miller av klasserna Premium Refurbished eller Upcycled. En premium refurbished Herman Miller är en begagnad kontorsstol som har genomgått en grundlig renoveringsprocess. När stolen har genomgått renoveringen är den i stort sett som ny, men kan då köpas till ett lägre pris.

En upcycled Herman Miller har ofta några fler skavanker än en premium refurbished, men är fortfarande en fullt duglig kontorsstol. Priset för en Upcycled är därför ännu lägre än en premium refurbished.

Om du verkligen vill ha en Herman Miller-stol men kanske inte har råd till en helt ny, ska du definitivt gå efter en av dessa två klasser. Du kommer garanterat att bli nöjd med din investering. För det är ju precis vad en riktigt bra kontorsstol är. En investering. Du kommer att tacka dig själv i framtiden.