Bra med catering i Simrishamn

14 juni 2021 Lily Hansen

När man ordnar en sammankomst av något slag i Simrishamn finns det ett par viktiga saker att komma ihåg. För det första – se till att det alltid finns en toalett. Det spelar ingen roll hur lång sammankomsten är, det tar två minuter innan någon frågar efter toaletten. Och glöm inte att fylla på ordentligt med toapapper. Man vill slippa vara den pinsamma värden som tvingas sticka in en rulle för påfyllning hos en toanödig person.

 

Tre viktiga punkter för ett möte

Nästa punkt att pricka av är att det finns något att dricka. Beroende på årstid och sammankomst kan detta variera. Allt från en kanna vatten, en kanna kaffe eller en skål med fördrink kan vara lägligt att ha klart för gästerna. 

Givetvis är det alltid någon som ska strula och inte dricka just det som erbjuds. Då är det bra att håva fram något annat ess i rockärmen som ett glas saft, en öl eller en kopp te och vips är man en ypperlig värd.

 

 

Ordna catering och slipp fixa maten själv

När gästerna varit på toaletten och fått något att dricka kan man räkna med att någon snart kommer bli hungrig. Eftersom den perfekta värden har fått bra tips ovan så kommer det nu ytterligare ett ess ur rockärmen. Catering. Smaka på ordet, visst ligger det bra i munnen? Catering i Simrishamn från http://www.rokenbysonesson.se/ är det bästa ur flera världar. 

Som värd slipper man laga mat. Man beställer ett fat med buffé och får flera blandade rätter som passar alla. Man kan säga till cateringfirman vilka allergier eller matpreferenser som finns och de löser det. Har man löst de tre punkterna; toalett, dryck och mat så är man hemma. Resten av tillställningen sköter sig i princip själv och som värd kan man bara glida med.

Fler nyheter