Ge ditt vardagsrum ett lyft

22 april 2019 elin hansen
Ge ditt vardagsrum ett lyft

Ge ditt vardagsrum ett lyft

Är du trött på ditt gamla tråkiga vardagsrum? Kanske tycker du att det saknas några spännande detaljer? Det finns många sätt man kan liva upp i sitt vardagsrum på. Ett av dem är med hjälp av väggdekor. Det finns många olika typer av väggdekorationer. Fototapeter, wall stickers och affischer är bara några exempel.

Fototapeter och fondväggar

Man behöver inte ändra på mycket för att ge ett rum en helt ny känsla. Det kan vara så enkelt som att bara ändra på en eller ett par av rummets väggar. En fondvägg kan göras precis så personlig som man själv vill. Det kan vara så enkelt som att bara låta den få en annan färg än de andra väggarna.

Man kan även välja att dekorera sin fondvägg med en spännande fototapet. Fototapeter kan fås i en mängd olika tryck. Det kan vara allt från fantastiska vyer till enkla former. Du hittar massvis av vackra och spännande fototapeter hos sohu-shop.se väggdekor.

 

 

Klistermärken till väggen

Om man vill göra det riktigt enkelt för sig, kan man välja att bara använda sig av så kallade wall stickers. Wall stickers är helt enkelt klistermärken till väggen. Att applicera wall stickers är enkelt och går riktigt fort. Det är perfekt för dig som vill ha en förändring, men som kanske inte har all tid i världen på att tapetsera eller måla om. Du hittar även wall stickers och andra snygga väggdekorationer hos sohu-shop.se väggdekor.

Affischer

Om man verkligen vill kunna spara tid och pengar, är affischer ett bra alternativ. Inramade affischer kan få det mest tråkiga rum att bli mycket mer glatt och hemtrevligt. Det allra bästa med affischer är att de finns i oändligt många olika varianter och tryck. Du kan få affischer med allt från majestätiska elefanter till lärorika listor över flora och fauna. Du kan få affischer med i stort sett vad du vill.

Fler nyheter