Gnesta Bergbyggare – experter på bergspräckning i Stockholm

19 april 2023 Julia Zsiga

Gnesta Bergbyggare är ett bergbyggnadsföretag som har specialiserat sig på bergspräckning och bergförstärkning i Mälardalen och andra platser runt om i Sverige. Med över 25 år i branschen har företaget blivit en av de främsta experterna på området, med en stark drivkraft att göra jobbet bättre, tystare och säkrare.

Arbete i känsliga miljöer

En av Gnesta Bergbyggares specialiteter är arbeten i känsliga miljöer där ljud och vibrationer kan orsaka störningar för omgivningen. Företaget är stolt över att vara det första i världen att implementera ljuddämpning på de minsta borrvagnarna, för att minska bullernivån under arbetet. Dessutom är alla anställda välutbildade och har de certifikat och sprängkort som krävs för att säkerställa högsta möjliga säkerhet under arbetet.

image

En modern maskinpark

Gnesta Bergbyggare har en modern maskinpark med 22 borrvagnar i olika storlekar, en underjordsborrvagn, 5 grävmaskiner med Superwedge på 18-21 ton, 2 kranbilar/lastväxlare, 4 betongsprutningsrobotar och en brokk med borrbalk. Företaget har också en egen verkstad där de utvecklar och förbättrar tekniken på sina borrvagnar och annan utrustning. Detta ger dem möjlighet att erbjuda sina kunder de senaste innovationerna och högsta kvalitet på arbetet.

Bergspräckning i Stockholm

Gnesta Bergbyggare erbjuder sina tjänster inom bergspräckning i Stockholm. De utför arbeten som bergspräckning, bergborrning och bergsprängning med högsta möjliga precision och säkerhet. Företaget är mycket duktiga på specialjobb och arbetar alltid enligt kundens behov och önskemål.

Företagets starka drivkraft att göra jobbet bättre, tystare och säkrare har färgat hela organisationen och har gjort dem till en pålitlig partner för kunder som behöver professionella och pålitliga bergbyggningstjänster.

Gnesta Bergbyggare är också kända för sin förmåga att arbeta i känsliga miljöer, där det är viktigt att minimera störningar för omgivningen. Med sin innovativa teknik och högkvalitativa utrustning kan företaget utföra arbeten som bergspräckning och bergförstärkning på ett säkert och effektivt sätt.

Företagets mål är att erbjuda kunderna en högkvalitativ service med fokus på att leverera resultat som överträffar deras förväntningar. Med sin breda kunskap inom bergbyggnationer kan Gnesta Bergbyggare hjälpa kunderna att hitta de mest kostnadseffektiva lösningarna för sina projekt, samtidigt som de håller högsta möjliga standard.

Slutsats

Gnesta Bergbyggare är ett företag med många års erfarenhet och hög kompetens inom bergbyggnationer. Med en modern maskinpark och välutbildad personal kan de erbjuda högsta möjliga kvalitet på arbetet och ta sig an de mest utmanande uppdragen inom bergspräckning, bergborrning och bergsprängning i Stockholm och andra platser runt om i Sverige.

Fler nyheter