Gör en bröstförstoring i Stockholm

advertorial

Genom att göra en bröstförstoring Stockholm kan du enkelt få ditt självförtroende tillbaka. Det är inte alla förunnat att ha fasta, runda och i mångas ögon perfekta bröst. Men med hjälp av ett relativt enkelt ingrepp kan man göra en förstoring av brösten för att de ska få den form och storlek som man önskar. Brösten är inte allt, men om de inte ser ut som man önskar så kan det ställa till problem med självkänslan och självförtroendet. 

En bröstoperation, en bröstförstoring, behöver inte nödvändigtvis innebära att man gör dem oproportionerligt stora. Inte alls. Man får själv vara med och bestämma utformning samt storlek på brösten inför operationen. Detta sker i samråd med den kirurg som ska utföra operationen. Man får klämma och känna på de olika implantat som finns och även de olika storlekar på implantat som är lämpliga

 

 

Smärta och svullnad efter en bröstförstoring

Under en bröstförstoring är man sövd under narkos. Det sker på ett säkert sätt och man får sedan efter avslutat ingrepp stanna kvar på kliniken över natten. Detta för att man ska få ett bra omhändertagande under det första dygnet. Man kan lida av smärta och därför får man stanna kvar för smärtlindring.

Smärta och svullnad efter en operation av brösten är vanligt. Vanligtvis brukar det värsta lägga sig efter någon vecka eller så, men det är väldigt individuellt från person till person. Svullnad brukar finnas kvar mycket längre än så. Så det tar ett tag innan man får se det slutgiltiga resultatet. När man kommit hem efter operationen kan man behöva vara sjukskriven under en tid, tills smärtan har lagt sig. 

Sedan efter cirka tre veckor så får man komma på återbesök. Där kontrolleras brösten och eventuell svullnad av en sjuksköterska. Detta görs för att se så att det hela läker fint och som det ska.