Intensiv njutning för båda med penisring

19 november 2019 jonas olsson
Intensiv njutning för båda med penisring

En penisring är kanske inte det första som poppar upp i tanken när det ska testas sexleksaker. Men här finns otroligt mycket spännande njutning att upptäcka för både honom och henne. Det penisringen gör i grund och botten är att stoppa blodet från att dra sig tillbaka från penisen. På så sätt behåller mannen ett kraftigare stånd som håller under hela sexakten. Men det är långt ifrån den enda funktionen denna variationsrika sexleksak erbjuder.

 

 

Kraftiga orgasmer med extrafunktioner

 

En penisring är inte bara till för att behålla ett kraftigt stånd. Den kan också fungera som extra stimulans för er båda genom att vara utrustad med extrafunktioner. Det finns penisringar i många olika storlekar, material och varianter. Vissa ringar har en klitorisvibrator för hennes njutning och andra har analkulor som ger en häftig känsla både för mannen och kvinnan. Hon får extra stimulans medan han kan njuta av att hon blir extra tight i och med den dubbla penetreringen. Det finns också ringar utrustade med en prostatastav som stimulerar mannens g-punkt och mellangård. Addera olika vibrationshastigheter till detta och han får en otroligt intensiv upplevelse.

 

Rätt storlek och placering

 

För att kunna trä på ringen behöver penisen vara erigerad, annars kan det vara svårt att få stånd om den träs på i slakt tillstånd i och med att ringen stoppar blodflödet. Ringen placeras längst in mot penisroten och ska sitta så pass tight att den håller sig på plats under hela samlaget. Det kan vara svårt att veta vilken storlek man ska ha och en enkel regel är att den inte ska vara så tajt att det gör ont eller känns obehagligt. Då är den för liten. Vissa ringar är justerbara och kan vara en bra sort att börja med för att hitta rätt tryck. Maximera njutningen för er båda och testa denna sexleksak.

Fler nyheter