Ny transportvagn underlättar hanteringen

20 juni 2022 Lily Hansen

editorial

Hur förflyttar du de tillverkade varorna i fabriken mellan olika avdelningar? Att bära runt på en massa prylar är både tidsödande och opraktiskt. Speciellt när det gäller ömtåliga saker som glasskivor eller skrymmande saker som järnplåtar.

Det du behöver kan vara en ny transportvagn, som är stabil och rejäl. Det finns då möjligheter att lasta in flera glasskivor staplade på högkant efter varandra, som böcker i en bokhylla. En transport ska inte bara skydda varorna utan också minimera kross och spill.

 

Skrymmande gods

Det är svårt att hantera exempelvis stora glasrutor till skyltfönster om man ska flytta dem en och en. Hur ska de stå för att inte ramla eller gå sönder? Det är också jobbigt att hålla dem om de ska flyttas manuellt, och man måste då vara minst två personer.

Ställ dina varor i en ny transportvagn som är försedd med hjul som kan bromsas, och då kan du enkelt flytta många varor på en gång. Du kanske behöver flera transportvagnar, så att du kan ha varor lagrade i dem. Du sparar mycket tid och arbete på en rationell hantering, och du sparar material eftersom inget går sönder när det står säkert och stadigt.

 

ny transportvagn

 

Transportvagnar du inte kan vara utan

Kontakta en leverantör av transportvagnar och se deras sortiment. När du har börjat använda denna praktiska uppfinning vill du inte vara utan den. Du kommer att ha stor glädje av en ny transportvagn, och det kan bli en sådan succé att du vill ha många.

Det är givetvis inte bara glas som kan lagras och förflyttas i en transportvagn. Många företag har vagnar för flera olika sorters varor. Beroende på vilken bransch man arbetar i väljer man en passande vagn och använder den hela tiden. Dessa vagnar är också mycket praktiska vid utleverans till kund, så de kan med fördel följa med på transportbilen.

Fler nyheter