Plåtslagare för ditt takbyte

18 maj 2020 Jenny Olsson

 

När det är dags att byta tak är det viktigt att välja en firma med bred kompetens och som kan sitt område. Det finns ibland många att välja på och ett bra sätt att se vilka företag som finns på marknaden är att dels använda sig av internet men också höra runt med vänner och bekanta, om de har erfarenhet av någon bra och kunnig takläggare. Därefter kan man välja ut några företag och kontakta dem för att be om referenser och offerter. De flesta företag lämnar gratis offerter och en del åker även ut till platsen för att titta på jobbet vilket kan vara väldigt bra, då man får ett första möte med hantverkaren och får en känsla. 

När man mottagit offerterna ska man komma ihåg att inte bara titta på priset. Man ska också väga in vad företaget har för referenser, att anlita ett företag med stor kompetens och som lämnar ifrån sig kvalitativa jobb men är några kronor dyrare kan vara mycket mer värt än att ta en billigare men där jobbet inte blir lika bra i slutänden. Man ska också vara noga och kolla igenom offerterna ordentligt, för att se vad som ingår och vad man får för pengarna hos de olika företagen. 

Om man har ett plåttak och ska anlita en plåtslagare finns ett företag som är väldigt kunnigt på sitt område, som heter Norin och Hedlund Plåtslageri AB. 

 

De har en bygg-, design- och inredningsverksamhet och utför plåtarbeten för både företag och privatpersoner. Här står ledord som trygghet, god service och kvalitet i fokus och här strävar de alltid efter att ha nöjda kunder. Plåtslagarna som jobbar på företaget har också en bred kompetens och stor erfarenhet av yrket. Här hjälper de sina kunder med allt de kan som rör deras områden. Deras anställda är kunniga plåtslagare som gärna hjälper kunderna till bra och kvalitativa lösningar. 

Fler nyheter