Tantramassage gör dig närvarande

30 juli 2020 william eriksson

Medvetenhet saknas i dagens stressade tillvaro. Känner du efter hur maten smakar, ser du dukningen eller kastar du i din maten mer eller mindre automatiskt? Medan vi stressar igenom alla göromål tänker vi på annat. Vi behöver stanna upp och bli mer närvarande i nuet. Mindfulness är ett populärt begrepp för detta. Men musklerna är spända och vi har svårt att komma till ro. Då är det en god idé att boka tid för tantramassage.

 

Kontakt med känslorna

Det finns tantramassage lite varstans i Sverige, i varje fall i de större städerna. Googlar du på tantramassage malmö så kan du säkert hitta något som passar. Tantramassage ger lugn och ro och är en total motsats till jäkt och stress. Det är en upplevelse av sensibilitet, att du tar emot en lugn massage som är strykningar över huden. Du upplever att du är omhändertagen och trygg. Länktips: https://www.tantramassage.se/

Det är en sorts helande terapi, som läker och ger välbefinnande. Särskilt om man är en stressad, tänkande människa som går på autopilot och hela tiden ska prestera, är det värdefullt att bara slappna av och uppnå mer njutning, självförtroende och trygghet. Man får kontakt med sina egna känslor igen.

 

 

Beröringen är viktig för välmåendet

Det är bra för oss att bli berörda och få massage. Hormoner som höjer välbefinnandet utsöndras och vi känner oss lyckligare. Många går på traditionell massage där man blir knådad och där det brukar ta ungefär en halvtimme. Tantramassagen är lite mer kopplad till tidlöshet, att man i lugn och ro blir berörd så att man uppnår ett tillstånd av medveten frid. För det mesta brukar tantramassage vara lite längre, en timme eller mer är inte ovanligt. Tantramassage är inte detsamma som erotisk massage, fast många tror det. Däremot blir man samtidigt mer i kontakt med sin egen sinnlighet.

Fler nyheter